Ce faci cand te enerveaza un nesimtit?

Ne-am apucat sa cautam apartament. Toate bune si frumoase, am vazut cateva apartamente “aproape de metrou” si in cele din urma, ne hotaram sa schimbam zona ca sa gasim si noi o locuinta unde iti incape si un dulap in dormitor. Eventual cu o bucatarie unde putem gati amandoi. Cot la cot 🙂

Am ajuns prin Tei, la un apartament pe la ultimul etaj, renovat recent, dar fara cap. In anunt vroiau 58000 de euro. La fata locului… 70000 pe principiul: “daca nu va convine, pa!”. Acum cativa ani as fi planuit strategii imaginare de razbunare pe nesimtita care s-a comportat cu noi ca si cand am fi venit la cersit. Mi s-a ridicat un pic temperatura, dar am inghitit in sec gandindu-ma ca tare nefericita trebuie sa fii ca sa te comporti atat de agresiv si nepoliticos cu oricine iti iese in cale, doar pentru ca te afli in pozitia de propretara.

E valabil si pentru betivii care adreseaza injurii, pentru doamnele transpirate care se baga inaintea ta la coada, pentru vecinii recalcitranti, pentru aia care iti taie calea si apoi iti adreseaza si niste cuvinte frumoase. Daca ar fi fericiti, nu ar mai incerca sa arunce propriile frustrari in ograda altora.

Le doresc tuturor sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Pe bune…

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation